Pandemi Süreci Staj Hakkında Bilgilendirme

Yayınlanma Tarihi: 27-05-2020

STAJ HAKKINDA DUYURU

2019-2020 Bahar Yarıyılında stajına başlamış olan ve Pandemi nedeniyle stajları durdurulan öğrencilerimiz ve Yaz Döneminde stajını yapmak isteyen öğrencilerimizin durumları Yüksekokul Yönetim Kurulu tarafından karara bağlanmıştır.

1. 2019-2020 Bahar yarıyılında stajına başlamış ve yarısından fazlasını tamamlamış öğrencilerimizin stajları tamamlanmış sayılmış ve stajdan MUAF edilmişlerdir. Bu durumdaki öğrencilerimizin listesi ekte sunulmuştur. Öğrencilerimizin not döküm belgelerini inceleyerek Staj notlarının MUAF olarak işlendiğini kontrol etmelerini rica ederiz. Bu öğrencilerimizin Staj ile ilgili başka bir işlem yapmasına gerek yoktur.

1. Henüz staj başvurusu yapmamış ve yaz dönemine stajını yapmak isteyen öğrencilerimiz için ilgili tarihler tespit edilmiştir.
    1. Staj Başvuru Tarihleri : 6-10 Temmuz 2020
    2. Proje/Ödev son teslim tarihi : 31 Temmuz 2020

Yaz döneminde staj yapmak isteyen öğrencilerimizin staj başvuru tarihleri içinde Staj Ders Koordinatörlerine e-posta aracılığıyla staj yapmak istediklerini belirtmeleri ve programları tarafından belirlenen proje/ödevi öğrenmeleri gerekmektedir. Öğrencilerimiz staj yerine sayılacak Proje/Ödev’lerini hazırlayarak Staj Ders koordinatörlerine Proje/Ödev son teslim tarihine kadar e-posta ile iletmeleri gerekmektedir. Başvuru ve Proje/ödev tesliminin yapılacağı Staj Ders koordinatörü e-posta adresleri ekte bulunmaktadır.

Yaz döneminde stajını yapmak isteyen öğrencilerimizin ekte yer alan Pandemi Süreci Staj Akış Şeması’nda yer alan adımları izlemeleri gerekmektedir.

Yüksekokulumuza 2019 yılında kayıt yaptırmış olan (1. sınıf) öğrencilerimizin 2020-2021 döneminde staj yapmaları uygun görülmüştür. Bu öğrencilerimizin staj başvuruları alınmayacaktır.

Pandemi Süreci Staj Akış Şeması İçin TIKLAYINIZ.
Staj Ders Koordinatör Listesi İçin TIKLAYINIZ.
Öğrenci Listesi İçin TIKLAYINIZ.