VİZE SINAVLARI DUYURUSU

Yayınlanma Tarihi: 14-11-2022

** Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı Programı 2. sınıfların BYA 4213 dersinin ve BYA 4205 dersinin vize sınav saatleri değiştirilmiştir.

* İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi Sınav Programında değişiklik olmuştur. Birinci Sınıfların İKS 4101 dersinin vize sınav saati
değiştirilmiştir.

**Sağlık Kurumları İşletmeciliği ÖÖ-İÖ programlarında ikinci sınıfların PAZ 4104 dersinin vize tarih ve saati değiştirilmiştir.

** Turizm ve Otel İşletmeciliği ÖÖ-İÖ programlarında ikinci sınıfların TUR 4205 dersinin vize sınav saati değiştirilmiştir.

Yüksekokulumuz 2022-2023 Güz Dönemi Ara Sınavları 21 Kasım- 02 Aralık 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav Programında Değişiklik Olabilmektedir.
Lütfen Belli Aralıklarla Kontrol Ediniz !

UZAKTAN EĞİTİM YOLU İLE VERİLEN DERSLERİN, BİLGİSAYAR PROGRAMCILIĞI UZAKTAN EĞİTİM PROGRAMI DERSLERİNİN (TÜM DERSLERİN) ARA SINAVLARI YÜKSEKOKULUMUZ DERSLİKLERİNDE YÜZYÜZE VE GÖZETİMLİ OLARAK YAPILACAKTIR.

2022-2023 Güz Döneminde bazı derslerin şubeleri tüm programlarda açılmamış, şube birleştirmeler yapılmıştır. Kendi bölümünüzün
sınav programında bulunmayan dersinizin sınav bilgilerini DERSİ HANGİ ŞUBEDEN ALIYORSANIZ o bölümün sınav programına
bakarak öğrenebilirsiniz. Birleştirilen şubelerle ilgili bilgi edinmek için tıklayınız.

Sınav programı için tıklayınız

ATA 1001 Dersi Şubeleri için tıklayınız