Yayınlanma Tarihi: 16-03-2022

TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hazırlanan, SAKEP (Sanayide Kadın Eli ) projesi Lansman toplantısına, Proje paydaşları olan, EBSO, İzmir Ticaret Borsası, Torbalı Ticaret Odası, Tire Ticaret Odası, İŞKUR başkan ve yöneticileri ile birlikte, eğitim planlanması, saha uygulama değerlendirme alt yapısının oluşturulması ve sektör taleplerine göre öğrenci yönlendirme rollerini üstlenen ana paydaşlardan biri olan İMYO’yu temsilen Okul Müdürümüz Prof.Dr.Zeynep ARIKAN katılmıştır. Bu projede paydaş olmaktan ve sanayi sektörüne nitelikli işgücü kazandırmaktan mutlu ve gururluyuz.