Seçmeli dersler hakkında önemli duyuru

Yayınlanma Tarihi: 27-09-2022

Öğrencilerimizin her dönemde seçmeli dersler dahil en az  30 AKTS ders almaları gerekmektedir. Daha önce alıp kaldığı dersler hariç 30 AKTS’den fazla ders alan öğrencilerimiz öğrenci işlerine 3-7 Ekim tarihleri arasında dilekçe ile başvurarak bu derslerini sildirebilirler. Bu tarihten sonra ne koşulda olursa olsun alınan derslerin silinmesi söz konusu olmayacaktır. Üniversite seçmeli dersleri de bu kurala dahildir. Mezuniyet için öğrencilerimiz aldıkları hiçbir dersten kalmamış olmaları gerektiğinden ders seçiminde dikkatli olmalarını ve danışmanlarının önerilerine dikkat etmelerini önemle rica ederiz. Ders seçimlerindeki sorumluluk öğrencinin kendisine aittir. Öğrencilerimize önemle duyurulur.