“Sanayide Kadın Eli Projesi”

Yayınlanma Tarihi: 20-12-2022

TOBB Kadın Girişimciler Kurulu tarafından hayata geçirilen, İzmir ilinde TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu tarafından yürütülen, Dokuz Eylül Üniversitesi İzmir Meslek Yüksekokulu olarak paydaşı olmaktan gurur duyduğumuz, “Paradigma” değişikliği sağlamak ve sanayide kadın istihdamını arttırmak üzere hazırlanan “Sanayide Kadın Eli Projesi” nin, eğitimleri 19 Aralık 2022 tarihinde başladı. 4 gün boyunca sürecek olan eğitimlerde her türlü desteği gösteren başta Yüksekokulumuz Müdürü Prof. Dr. Zeynep ARIKAN olmak üzere TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sn Aysel ÖZTEZEL, TOBB İzmir Kadın Girişimciler Kurulu İcra Kurulu Üyesi Sn Gülesin ATALAY, İzmir Ticaret Borsası Genel Sekreter Yardımcısı Sn Dr. Pınar NACAK ve İzmir Ticaret Borsası Halkla İlişkiler Uzmanı Sn Fulya Yemişci ELTUTAN’a ve bu süreçte gönüllü eğitim veren Prof. Dr. Engin Deniz ERİŞ, Öğr. Gör. Sevinç Özel Füzün,  Öğr. Gör. Murat GÜNEY, Öğr. Gör. Dr. M. Seçkin ŞAVARLI, ve Gizem DAĞ’ a duyarlılıkları ve emekleri için teşekkür ederiz.