Yayınlanma Tarihi: 22-04-2024

Avrupa Birliği Uluslararası Göç Politikaları Geliştirme Merkezi (ICMPD) ve T.C Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı’nca desteklenen, Dokuz Eylül Üniversitesi ortaklığı ile DEU Teknoparkı’nın koordinasyonunda yürütülen “İzmirEnt4Int:Centre for Entrepreneurs with Experiential Learning” projesinin kapanış etkinliği gerçekleşti. Okulumuzu temsilen Prof. Dr. Zeki Atıl Bulut, Prof. Dr. Gönül Alkan, Doç. Dr. Sultan Kavili Arap, Doç. Dr. Onur Doğan, Dr. Öğr. Üyesi Feyza Tekinbaş Özkaya, Dr. Öğr. Üyesi Dilek Esen ve Öğr. Gör. Elif Yücebaş proje ekibinde yer almıştır. Projeye katkı sağlayan herkese teşekkür eder, bundan sonraki akademik çalışmalarında başarılar dilerim.