İzmir Meslek Yüksekokulu’nda okul-sanayi işbirliği kapsamında…

Yayınlanma Tarihi: 07-04-2023

İzmir Meslek Yüksekokulu’nda okul-sanayi işbirliği kapsamında; TREDER (Treyler Sanayicileri Derneği) yönetiminden, Yalçın ŞENTÜRK (Yönetim Kurulu Başkanı – YALÇIN DORSE Damper San. Tic. Ltd. Şti Yönetim Kurulu Başkanı), Cengiz ADAK (KOLUMAN Otomotiv Endüstri A.Ş. Genel Müdürü), Kartal ERKÖY (Yönetim Kurulu Üyesi – KRONE Ticari Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Genel Müdürü), Fatih MARAŞ (Yönetim Kurulu Üyesi- OK KARDEŞLER Treyler San. ve Tic. A.Ş. Yönetim Kurulu Üyesi), Funda ÖZDAĞ (KRONE Ticari Araçlar San. ve Tic. A.Ş. Yönetici Asistanı) ile Okul Müdürümüz Prof. Dr. Zeynep ARIKAN, Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü Başkanı, Prof. Dr. Nurcan Baykuş SAVAŞANERİL ve Okul-Sanayi Koordinatörü Öğr. Gör. Murat GÜNEY’in de katılımları ile “Endüstrinin üniversitelerden beklentileri, güncel teknoloji ve modern üretim yöntemleri, öğrencilerimizin staj ve istihdam süreçleri ve atölye alt yapısının güçlendirilmesi” temalı başlıklarda, verimli bir toplantı gerçekleştirilmiştir.