İMYO Tekstil Teknolojisi Programı Öğrencileri EGİAD Hayat Okulu Sertifikalarını Aldı

Yayınlanma Tarihi: 27-04-2022

Ege Genç İş İnsanları Derneği (EGİAD) tarafından 2009 yılından beri düzenlenen “Hayat Okulu Projesi” kapsamındaki Kişisel Gelişim Programı eğitimleri, Covid-19 salgını sebebiyle bu yıl online olarak, 26 Mart – 23 Nisan 2022 tarihleri arasında gerçekleştirildi.

EGİAD’ın Meslek Yüksek Okulu öğrencilerini hayata hazırlamayı, işverenlerin yaşadığı nitelikli ara eleman sorununa çözüm getirmeyi, gençlerin iş hayatına daha yetkin ve etkin hazırlanmalarını hedefleyen Hayat Okulu – Kişisel Gelişim programına bu yıl İzmir Meslek Yüksekokulu, Tekstil Giyim Ayakkabı ve Deri Bölümü, Tekstil Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencilerinden Seher ÇAVUŞ ve Ayşen ÖZKAN katıldı. 5 haftalık eğitimlerini tamamlayan Tekstil Teknolojisi Programı 2. Sınıf öğrencileri Seher ÇAVUŞ ve Ayşen ÖZKAN dün akşam EGİAD genel merkezinde yapılan törenle sertifikalarını aldılar.

EGİAD Hayat Okulu Programı kapsamında öğrenciler 5 hafta boyunca online olarak, iş hayatında önemli yeri bulunan; etkili iletişim becerileri, kurum kültürü, kariyer planlama, özgeçmiş yazım teknikleri, mülakat teknikleri, stres yönetimi, zaman yönetimi, duygusal zekâ, takım çalışması, çatışma teknikleri, karar alma ve problem çözme teknikleri konularında eğitimler aldı.