FİNAL SINAVLARI DUYURUSU

Yayınlanma Tarihi: 07-01-2022

Yüksekokulumuz 2021-2022 Güz Dönemi Final Sınavları 17-26 Ocak 2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav Programında Değişiklik Olabilmektedir.

Lütfen Belli Aralıklarla Kontrol Ediniz !

**Kimya Teknolojisi programı Endüstriyel İşlemlere Giriş dersinin sınavında değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.

**Kimya Teknolojisi Programı programı “Analitik Kimya Laboratuvarı” dersinin

sınavında değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.

**Tekstil Teknolojisi programı “Tekstil Desen Tasarımı” dersinin sınavında

değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.

**Turizm ve Otel İşletmeciliği  programı “Turizm İşletmelerinde

Kalite Yönetimi” dersinin sınavında değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.

*Uzaktan eğitim yolu ile verilen derslerin Final sınavları da Yüksekokulumuz dersliklerinde yapılacaktır. Dersi hangi bölüm üzerinden alıyorsanız o bölümün sınav tarihi ve saatine göre belirlenen dersliklerde sınava girmeniz gerekmektedir. Farklı saatlerde ve dersliklerde sınava girmeniz mümkün olmayacaktır.(Bölümünüzün sınav listesinde olmayan dersler için DEBİS’ten haftalık ders programınıza girip o dersi hangi bölümden aldığınız bilgisine ulaşabilirsiniz. Dersi aldığınız bölümün sınav listesinden dersin gün ve saatini, dersliğini öğrenebilirsiniz.)

*Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim Programının Final sınavları Yüksekokulumuz dersliklerinde yapılacaktır.

**** Sınav listesi için tıklayınız *****