Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı’nın Yılsonu Proje Sergisi

Yayınlanma Tarihi: 20-06-2022

Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı’nın Yılsonu Proje Sergisi etkinliğinde yer alan projeler büyük ilgi çekti. Sergide yer alan projeler ve projeyi gerçekleştiren öğrencilerimizin isimleri şöyle: Akıllı Araç Sistemi: Mehmet Doğan, Abdullah Altay Çörlü/Depolu Akıllı Sulama Sistemi: Enes Ondalı, Saim Tenlik, M. Can Koçyiğit/Güneş Takip Sistemi: Furkan Talçınkaya, Öykü Ekin Bozoğlu, B. Emre Binici, M. Emin Ekşi/ Akıllı Otopark Sistemi: Onur Hayal, Nihat Sanbardakçı, Alperen Şimşek, Berkay Akgünlü/ Yetkili Geçiş Sistemi: Behsat Yıldız, T. Can Bozkaya, Yahya Atılgan/Akıllı Katlı Otopark Sistemi: Süleyman Akkuş, Kağan Güldağ, M. Mirhan Kaya, Buse Çakar/ Yağmur Suyu Depolamalı Akıllı Sera: Ersin Canbulat, Burhan Kazılcı/Yetkili Geçiş Personel Takip Sistemi: Mete Akdoğanoğlu/Akıllı Oda: Ömer Faruk Kuleci, Hüseyin Şahin/Akıllı Sera: Sevde Bozabalı, Deniz Pektaş, Ogün Aydın. Tüm öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.