“Dijitalleşen Eğitimde Gelişen Yeni Meslekler, Metaverse ve Deepfake”

Yayınlanma Tarihi: 27-12-2022

Bilgisayar Teknolojileri Bölümü, Bilgisayar Programlama Programı ev sahipliğinde, 26 Aralık 2022 tarihinde, moderatörlüğünü Öğr.Gör. İsmail Düşmez’in yaptığı “Dijitalleşen Eğitimde Gelişen Yeni Meslekler, Metaverse ve Deepfake” adlı seminer, Öğr. Gör. İsmail DÜŞMEZ ve misafir konuğumuz Ozan BAYKAL tarafından İzmir Meslek Yüksekokulu ve Buca Eğitim Fakültesi öğretim üyeleri ile öğrencilerine sunulmuştur. Seminerde, yeni gelecekte eğitim sektöründe yerini alacak olan meslek grupları ile metaverse ve deepfake üzerinden gerçekleştirilecek yeni eğitim uygulamaları anlatılmıştır ve bu uygulamaların dışında metaverse ve deepfake üzerinde oluşabilecek yanlış uygulamalar da katılımcılara anlatılarak konu üzerinde bilgilendirme yapılmıştır. Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.