Ara Sınav Ödevleri Hakkında

Yayınlanma Tarihi: 21-12-2020

Değerli öğrencilerimiz,

Sakai sisteminde yaşanan ve devam eden aksaklık nedeni ile yeni tedbirler alınmıştır. Bu çerçevede ödevlerin yüklenebileceği “Ödev Başlığı” kısmındaki alternatifler attırılmıştır. Daha önce  yapılan uzatma doğrultusunda tüm ödevler 23 Aralık Çarşamba saat 23:55’e kadar gönderebilecektir.

Ödevlerini daha önce yüklemiş olan öğrencilerimiz de dahil olmak üzere, tüm öğrencilerimizin tüm ödevlerini kontrol etmeleri gerekmektedir. “Ödev Durumu” kısmında  ödeviniz “Gönderildi” şeklinde yazsa bile, “ödev başlığı” kısmından ilgili ödeve tıklanarak kontrol edilmesi gereklidir. Ödev yüklü değilse veya sistem hata veriyorsa “ödev durumu” kısmında  “gönderilmedi” yazan ödev tıklanarak ödevin tekrar yüklenmesi gerekmektedir.

Ödevlerini ilk kez yükleyecek olan öğrencilerimizin de iki  alternatifi kontrol ederek çalışan sekmeden ödevlerini yüklemelerini ve ardından kontrol etmelerini rica ederiz.