2021-2022 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları

Yayınlanma Tarihi: 25-01-2022

Yüksekokulumuz 2021-2022 Güz Dönemi Bütünleme Sınavları 31 Ocak- 4 Şubat

2022 tarihlerinde yapılacaktır.

Sınav Programında Değişiklik Olabilmektedir.

Lütfen Belli Aralıklarla Kontrol Ediniz !

*Uzaktan eğitim yolu ile verilen derslerin Bütünleme sınavları da Yüksekokulumuz dersliklerinde yapılacaktır. Dersi hangi bölüm üzerinden

alıyorsanız o bölümün sınav tarihi ve saatine göre belirlenen dersliklerde sınava girmeniz gerekmektedir. Farklı saatlerde ve dersliklerde sınava

girmeniz mümkün olmayacaktır.(Bölümünüzün sınav listesinde olmayan dersler için DEBİS’den haftalık ders programınıza girip o dersi hangi bölümden

aldığınız bilgisine ulaşabilirsiniz. Dersi aldığınız bölümün sınav listesinden dersin gün ve saatini, dersliğini öğrenebilirsiniz.)

*Bilgisayar Programcılığı Uzaktan Eğitim Programının Bütünleme sınavları Yüksekokulumuz dersliklerinde yapılacaktır.

**Kimya Teknolojisi programı İnorganik Üretim Aşamaları dersinin sınavında değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.
**İnşaat Teknolojisi programı Çelik Yapılar dersinin sınavında değişiklik olmuştur. Lütfen kontrol ediniz.

Sınav listesini görmek için tıklayınız