AF YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI

Yayınlanma Tarihi: 14-10-2022

2022-2023 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILI AF YATAY BAŞVURU SONUÇLARI EKTE BELİRTİLMİŞ OLUP, BAŞVURU ESASLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.

1-HARÇ ÖDEMESİ: İKİNCİ ÖĞRETİM  ve UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT İÇİN ÖNCELİKLE HARÇ ÖDEMESİ YAPILMALIDIR. ÖDEME ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİNE  ÖĞRENCİ NUMARASI İLE YAPILIR.

2-ÖN KAYIT: www.deu.edu.tr adresinden DEBİS SİSTEMİNE kullanıcı adı:

öğrenci numarası, şifre: gün ay yıl yazılarak ilk kayıt işlemleri adı altında bulunan  tüm bilgi girişlerini yaparak kaydedeceklerdir.

3-KESİN KAYIT:

17.10.2022-21.10.2022 tarihleri arasında öğrenci işleri birimine şahsen başvurarak, harcını yatırdığına dair dekont, 6 fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, Merkezi  yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge ve transkript ile kayıt yapabilirler.

YANLIŞ BEYAN VE/VEYA   EKSİK BELGELİ BAŞVUSU OLANLARIN KAYITLARI İPTAL EDİLECEKTİR.

Af Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları için tıklayınız