2022-2023 Öğretim Yılı Güz Yarıyılında Merkezi Yerleştirme Puanı İle Yatay Geçiş Başvuru Sonuçları

Yayınlanma Tarihi: 07-09-2022

2022-2023 ÖĞRETİM YILI GÜZ YARIYILINDA MERKEZİ YERLEŞTİRME PUANI İLE YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI AŞAĞIDA BELİRTİLMİŞTİR.
1-HARÇ ÖDEMESİ: İKİNCİ ÖĞRETİM ve UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT İÇİN ÖNCELİKLE HARÇ ÖDEMESİ YAPILMALIDIR. ÖDEME ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİNE ÖĞRENCİ NUMARASI İLE YAPILIR.
2-ÖN KAYIT: www.deu.edu.tr adresinden DEBİS SİSTEMİNE kullanıcı adı: öğrenci numarası, şifre: gün ay yıl yazılarak ilk kayıt işlemleri adı altında bulunan tüm bilgi girişlerini yaparak kaydedeceklerdir.
3-KESİN KAYIT: 12.09.2022-15.09.2022 tarihleri arasında öğrenci işleri birimine şahsen başvurarak, harcını yatırdığına dair dekont, 6 fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, Merkezi yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge ve transkript ile kayıt yapabilirler.
• YANLIŞ BEYAN VE/VEYA EKSİK BELGELİ BAŞVUSU OLANLARIN KAYITLARI İPTAL EDİLECEKTİR.

Liste İçin Tıklayınız.