2021-2022 BAHAR YARIYILIİÇİN KURUM İÇİ VE KURUM DIŞI YATAY GEÇİŞ SINAV SONUÇLARI

Yayınlanma Tarihi: 11-02-2022

2021-2022 bahar yarıyılı kurum içi ve kurum dışı yatay geçiş sınav sonuçları için tıklayınız

2021-2022 ÖĞRETİM YILI BAHAR  YARIYILINA GENEL NOT ORTALAMASINA GÖRE YATAY GEÇİŞ  HAKKI KAZANAN ÖĞRENCİLERİN DİKKATİNE

1-HARÇ ÖDEMESİ: İKİNCİ ÖĞRETİM  ve UZAKTAN ÖĞRETİM PROGRAMLARINA KAYIT İÇİN ÖNCELİKLE HARÇ ÖDEMESİ YAPILMALIDIR. ÖDEME ZİRAAT BANKASI ŞUBELERİNE  ÖĞRENCİ NUMARASI İLE YAPILIR. NUMARANIZ TESPİT EDİLMİŞ OLUP, DEĞERLENDİRME LİSTESİNDEN YA DA BÖLÜM SORUMLUNUZDAN ÖĞRENEBİLİRSİNİZ.

2-ÖN KAYIT: www.deu.edu.tr adresinden DEBİS SİSTEMİNE kullanıcı adı: öğrenci numarası, şifre: gün ay yıl yazılarak ilk kayıt işlemleri adı altında bulunan   tüm bilgi girişlerini yaparak kaydedeceklerdir.

3-KESİN KAYIT: 14.02.2022-16.02.2022 tarihleri arasında öğrenci işleri biriminde harcını yatırdığına dair dekont, 6 fotoğraf, nüfus cüzdanı fotokopisi, Yatay geçiş yapmasında sakınca olmadığına dair belge ile kayıt yapabilirler.

YANLIŞ BEYAN VE/VEYA EKSİK BELGELİ BAŞVUSU OLANLARIN KAYITLARI İPTAL EDİLECEKTİR.