Güncel
2017/2018 GÜZ Y.Y. STAJ TAKVİMİ 2017/2018 GÜZ Y.Y. STAJ TAKVİMİ
BİLGİLENDİRME BİLGİLENDİRME
2017-2018 GÜZ Y.Y. YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI 2017-2018 GÜZ Y.Y. YATAY GEÇİŞ BAŞVURU SONUÇLARI
LİYAKAT, SİGORTA EKSPERLERİ DERNEĞİ ve İMYO İSTİHDAM PROJESİ LİYAKAT, SİGORTA EKSPERLERİ DERNEĞİ ve İMYO İSTİHDAM PROJESİ
2016-2017 GÜZ Y.Y. STAJ BAŞVURU TAKVİMİ 2016-2017 GÜZ Y.Y. STAJ BAŞVURU TAKVİMİ
İKTİSADİ ve  İDARİ PROGRAMLAR DERS İÇERİKLERİ İKTİSADİ ve İDARİ PROGRAMLAR DERS İÇERİKLERİ
İktisadi ve İdari bölümler ders içerikleri ve öğretim planları İktisadi ve İdari bölümler ders içerikleri ve öğretim planları
Kümülatif Not Hesaplama Tablosu Kümülatif Not Hesaplama Tablosu
Dokuz Eylül Üniversitesi - Ana Sayfa Dokuz Eylül Üniversitesi - Ana Sayfa
Web Kayıt Web Kayıt
Öğrenci El Kitabı Öğrenci El Kitabı
Bilgi Paketi Ders Kataloğu Bilgi Paketi Ders Kataloğu
Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü Kariyer Planlama ve Mezunlarla İlişkiler Koordinatörlüğü
Kütüphane Kütüphane
DEÜ Öğrenci İşleri DEÜ Öğrenci İşleri
Farabi Kurum Koordinatörlüğü Farabi Kurum Koordinatörlüğü
OGEB (Olumlu / Olumsuz Geri Bildirim) OGEB (Olumlu / Olumsuz Geri Bildirim)

Yrd. Doç. Dr. Turgay BUCAK  tarafından Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik  Programı 1. sınıf öğrencilerine verilen "Yiyecek İçecek Hizmetleri Yönetimi" dersi uygulaması Whydham Grand İzmir Özdilek otelde gerçekleştirildi.
Ders kapsamında, beş yıldızlı uluslararası bir otel işletmesinin yiyecek içecek departmanı organizasyon konusunu otelin yiyecek içecek müdürü sayın Bayram Akdemir ve Aşçı başı Muzaffer usta tarafından detaylı şekilde öğrencilere anlattıldı.
Daha sonra öğrencilere otelin mutfak, restoran ve banket salonları gezdirilerek buraların işleyişi hakkında bilgiler verildi. Bu ziyaret de ayrıca otel yetkileri ile görüşen 10 öğrenci çalışmak  ve staj yapmak üzere otelde istihdam edilecektir.
Sayın Bucak yapmış oldukları otel ziyaretleri ile  okul ve sektör arasında iyi bir işbirliği sağladıklarını ve bu ders amaçlı ziyaretlerini devam ettireceklerini iletti.

Resim 1

Resim 2