Yabancı Dil Muafiyet Sınavı

Yayınlanma Tarihi: 22-10-2020

2 Kasım 2020 tarihinde yapılacak olan Yabancı Dil Muafiyet sınavına katılmak isteyen öğrencilerimiz için dikkat edilecek hususlar şunlardır:

1. Muafiyet sınavına  öğrencilerimiz kendi dersinin sayfasında yer alacak sınav bölümünden girecektir. Sınav modülü sınav günü aktif olacaktır. Sınava ayrıca başvuru yapmaya gerek yoktur.
2. Öğrencilerimiz sınava 2 Kasım tarihinde istedikleri saatte katılabilirler. Derslerdeki ve internet ağındaki yoğunluk göz önüne alınarak daha uygun saatlerde girilmesi tavsiye edilmektedir.
3. Her öğrencimizin sınava tek katılım hakkı bulunmaktadır. Sınav başlatıldıktan sonra tamamlanması gerekmektedir. Sınav süresince sistem kaynaklı sorunla karşılaşan öğrencilerimizin ekran görüntüsü ve diğer kanıtlayıcı belgelerle Müdürlüğümüze başvurmaları durumunda mazeret hakkı bulunmaktadır. Değerlendirme ilgili kanıtlayıcı belgelerin incelenmesi suretiyle ilgili birimler tarafından yapılacaktır. Mazeret Sınavı 05.11.2020 tarihinde yapılacaktır.
4. Sınav 40 sorudan oluşmaktadır ve cevaplama süresi 40 dakikadır.