Gıda ve Personel Hijyeni Dersi Uygulaması için Adnan Menderes Havalimanı’ndaydık.

Yayınlanma Tarihi: 14-12-2017

“Turizm ve Otel İşletmeciliği ikinci sınıf öğrencilerine Yrd. Doç. Dr. Turgay Bucak tarafından verilmekte olan Gıda ve Personel Hijyeni dersinin uygulama gezisi Adnan Menderes Havalimanı Yiyecek İçecek İşletmesi olan BTA Catering Service firmasında gerçekleştirildi. Uluslararası gıda güvenliği kalite sistemi olan ISO 22000 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi ve HACCP sistemi uygulamalarını, BTA işletme müdürü sayın Akın YORULMAZ, Aşçı Başı Ali Gülçur ve Gıda Mühendisi Emre Beğen  tarafından öğrencilere anlatıldı. Sistemlerin uygulama kısmı ise üretim ve satış noktalarında teknik gezi olarak gösterildi. “

Gezimizden görüntüler için TIKLAYINIZ.