Esbaş Gıda İşletmesi’ne Teknik Gezi Düzenlendi.

Yayınlanma Tarihi: 26-10-2017

Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik İkinci Öğretim programı Gıda ve Personel Hijyeni dersi kapsamında Y​rd. Doç. Dr. Turgay Bucak ​yönetiminde​ Esbaş Gıda İşletmesine teknik gezi düzenlenmiştir. Esbaş Gıda İşletmesi günde 18 farklı menüde toplamda 22.000 kişilik yemek üretimi ve servisi yapmaktadır.  İşletme Müdürü ​Sayın Soner Aslan tarafından, ​bu yüksek kapasiteli​ hizmetin hijyen ve sağlık koşullarına uygunluğunun nasıl sağlandığı kapsamında öğrencilere bilgiler verildi ve üretim alanları gezdirildi.
Teknik Geziden Görüntüler İçin TIKLAYINIZ.
​İMYO Kurumsal İletişim