Elektronik Haberleşme Teknolojisi Programı KENTKART Firması’na Teknik Gezi Düzenledi.

Yayınlanma Tarihi: 16-05-2018

İzmir Meslek Yüksekokulu Elektronik Haberleşme programı 2. sınıf öğrencileri ile program Öğretim Elemanlarından Dr. Öğr. Üyesi  L. Özlem KARACA AKKAN ve Öğr. Gör. Sadettin KESKİN uygulama ve saha bilgilerinin geliştirilmesi amacı ile KENTKART Firmasına teknik gezi düzenledi. Teknik gezide İnsan kaynakları müdürü Fatma Şerifaki ve İnsan kaynakları personeli Gizem Par tarafından staj, iş başvuru süreçleri hakkında sunumlar yapıldı. Üretim sorumlusu İsmail Kam, Teknik Servis Takım Lideri Harun Özmen ve Teknik Servis personeli Engin Kabaş tarafından Akıllı ulaşım sistemleri, haberleşme sistemleri ve saha uygulamalarıyla ilgili bilgiler verildi.

Görüntüler için  tıklayınız.