“Bu Projeleri Kimler Değerlendiriyor?” Etkinliği Gerçekleştirilecektir.

Yayınlanma Tarihi: 21-12-2017

Değerli Araştırmacılar,

Project Up – Proje Döngüsü Eğitim Programı kapsamında “Bu Projeleri Kimler Değerlendiriyor?” etkinliği gerçekleştirilecektir. Etkinlikte “TÜBİTAK Araştırma Destek Programları Başkanlığı (ARDEB)” ve “Ufuk 2020” programlarına yönelik yapılan proje başvurularında dikkat edilmesi gereken noktalar hakkında deneyim paylaşımında bulunulacaktır. Ayrıca soru-cevap bölümünde araştırmacılarımızın aklına takılan tüm soruların deneyimli panelistlerimiz tarafından cevaplandırılması mümkün olacaktır.Dokuz Eylül Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri Bölümü Öğretim Üyesi Prof.Dr. Özlem ÇAKIR’ın ve Mühendislik Fakültesi Jeofizik Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Orhan POLAT’ın konuşmacı olarak yer alacağı etkinliğimize katılımlarınızdan onur duyarız.

Tarih : 26 Aralık 2017 – Salı 15:15 – 17:00
Yer: DEPARK Alfa Binası BAMBU Kuluçka Merkezi

*Katılım için formu doldurabilirsiniz.

Kayıt için: https://goo.gl/qvBdhL
Dokuz Eylül Teknoloji Transfer Ofisi