”İMYO 4.TURİZM KARİYER GÜNÜ” GERÇEKLEŞTİRİLDİ.

Yayınlanma Tarihi: 20-02-2018

Yüksekokulumuz Turizm ve Otel İşletmeciliği programı tarafından 19 Şubat 2018  Pazartesi günü ”4.Turizm Kariyer  Günü” etkinliği on üç firmanın   katılımı ile gerçekleştirildi. Etkinlik Yüksekokul Müdürü Prof.Dr.Berrin ONARAN’ın konuşması ile başladı. Ardından katılımcı firmalar tanıtımlarını  yaptı.  Daha sonra öğrencilerimiz, görüşme ofislerinde turizm sektöründeki işletme yöneticileri ile tanıştılar, staj ve iş başvurularında bulundular.

Katılımcı firma isimleri; KAYA IZMIR THERMAL & CONVENTION, WYNDHAM GRAND IZMIR OZDILEK, SWISSOTEL BUYUK EFES IZMIR, SHERATON CESME HOTEL RESORT & SPA, LUX BODRUM RESORT & RESIDENCES, MAXX ROYAL RESORT, AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL VE SPA, MANDARIN ORIENTAL, BTA CATERING & SERVICES, NIKKI BEACH RESORT & SPA BODRUM, GOLDEN AGE BODRUM

Sponsorlar: LAVAZZA, KAYA IZMIR THERMAL & CONVENTION

Öğrencilerimiz için etkinlik kapsamında ”Sağdan Sağdan Geliyorlar” eğitimi Maxx Royal Resorts, Voyage Otelcilik Grubu İnsan Kaynakları ve Eğitim Direktörü Sayın Engin SEZGİN tarafından konfrans salonunda gerçekleştirildi.

Görüntüler İçin TIKLAYINIZ.